Estima Finance finanteaza fara dobanda cumparaturile din reteaua Domo

Data publicarii: 06-04-2007 | Finante-Banci

Institutia financiara nebancara Estima Finance, parte a GE Money Romania, acorda, pana pe 20 aprilie, credite fara dobanda si fara comisioane clientilor care cumpara din magazinele din reteaua Domo, a informat, vineri, un comunicat al companiei. Astfel, clientii care achizitioneaza pana pe 20 aprilie orice produs comercializat in magazinele Domo beneficiaza de finantare de la Estima Finace fara nici un cost, fara dobanda si fara comision, dobanda anuala efectiva (DAE) fiind 0%. Cumparatorii au o perioada de trei luni in timpul careia pot alege modalitatea de plata, integrala sau esalonata, intr-un numar de rate egale stabilit tot de ei, se spune in comunicat. Valoarea maxima a creditului este de 20.000 lei, iar perioada de creditare poate atinge 60 de luni.

"Includerea unei perioade de trei luni pe parcursul careia clientii pot opta pentru o varianta de plata confera mai multa flexibilitate creditului pe care il oferim in parteneriat cu Domo", a declarat directorul de produs al Estima Finance, Mihaela Burete.

in situatia in care, in perioada mentionata, clientul opteaza pentru plata  integrala, el poate sa achite produsul fara nici un alt cost suplimentar, iar d aca doreste sa plateasca in rate, cumparatorul poate achita imprumutul dupa perioada de trei luni. Oferta Estima Finance, care face parte din campania "Nici un leu", este deschisa persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 18 si 69 ani.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: