Cafeteria te ajuta sa te imprietenesti si sa dai randament mai mare

Data publicarii: 14-05-2007 | HR/Cariere

Indiferent cat de dificila este munca pe care o au de facut in timpul zilei, angajatii trebuie sa vina si sa plece cu zambetul pe buze. Acesta se pare ca este mottoul agentiei de publicitate Leo Burnett, noteaza Adevarul.

Daca isi gestioneaza bine timpul si activitatea, ei pot petrece oricat timp vor in "cafeteria" cu o atmosfera intima, familiara, de la intrarea in sediul companiei. Aici isi pot pregati si pot lua masa, bea o bere chiar sub ochii sefului sau pot face un joc in retea, opt computere asteptandu-i aliniate la perete pe fanii jocurilor. Cei care vor sa ramana in lumea reala isi pot exersa precizia aruncand la tinta in jocul de darts sau pot face un meci de fotbal de masa. "Toate acestea te ajuta sa dai randament mai mare", spune Lavinia Rindasu, din postura de utilizator al salii si de PR Officer al agentiei de publicitate Leo Burnett.

Dupa program, jocul in retea este la mare cautare

Foarte utila le este sala si proaspetilor angajati care au un loc in care pot socializa si isi pot cunoaste noii colegi. Rindasu crede chiar ca e cea mai buna modalitate de a te imprieteni atunci cand abia ti-ai schimbat locul de munca. Ora de varf este intre 9 si 10 dimineata, atunci cand lumea se strange sa-si bea cafeaua. La pranz se iese pentru a lua masa, iar dupa 6-7, baietii se strang la un joc in retea. "Intotdeauna este cineva aici", spune Rindasu. Ea ne marturiseste ca fetele nu au stiut ce sa ceara, astfel incat nu exista un colt pentru activitati cu specific feminin.

Tot in aceasta sala "greii" agentiei fac cinste tuturor colegilor cand isi serbeaza ziua de nastere. Intalnirile pentru "angajatul lunii", ori intalnirile mai putin protocolare, cu colaboratorii din afara agentiei se desfasoara si ele aici. Uneori, in cautarea inspiratiei, angajatii isi muta "biroul" aici. Meciurile de fotbal importante transforma cafeteria in loc de intalnire al microbistilor dornici sa traiasca impreuna evnimentul. Imbinarea muncii cu placerea este un principiu care a lasat urme in intreaga cladire: de la decorarea si amenajarea biroului pentru a-l face cat mai familiar la hamacele de pe balcoane, masa de tenis si o para de box, raspandite in intreaga cladire.

Adevarul