Abonatii Orange vor putea incheia noi abonamente prin internet

Data publicarii: 13-09-2007 | IT&C

Operatorul de telefonie mobila Orange ofera clientilor sai cu abonament posibilitatea de a incheia noi abonamente prin internet, pe baza numelui de utilizator si a parolei contului sau accesand Orange Web Shop, potrivit unui comunicat al companiei.

"Orange este compania de telecomunicatii din Romania care ofera clientilor sai o aplicatie Web Shop, prin care acestia pot incheia abonamente si pot achiziona o gama variata de produse. Intr-o etapa viitoare, dorim sa extindem facilitatea de a cumpara online abonamente Orange atat pentru utilizatorii PrePay cat si pentru clientii noi", a declarat Web Shop&Web Care Marketing Manager Orange Romania, Oana Solca.

In comunicat se mai arata ca pe langa Web Shop, Orange ofera si serviciul Web Care, prin care abonatii isi pot administra propriul cont pe internet, pot modifica oricand planul tarifar, pot activa optiunile de care au nevoie, pot reincarca un cont PrePay, pot afla informatii despre factura, costurile suplimentare sau pot plati abonamentul si optiunile activate cu punctele Thank You acumulate sau isi pot plati factura online, cu cardul bancar.

NewsIn