Cel mai nou produs Piraeus Bank: cardul de credit Piraeus Visa Classic

Data publicarii: 20-06-2006
Piraeus Bank a lansat in cursul lunii iunie cardul de credit Piraeus Visa Classic, un instrument flexibil, sigur si fara riscuri de efectuare a platilor si retragerilor de numerar, atat in Romania cat si in strainatate, potrivit oficialilor bancii. „Consideram oportuna lansarea cardului de credit Piraeus Visa Classic, iar momentul ales este unul dintre cele mai bune avand in vedere apropierea sezonului vacantelor de vara. Consumatorii doresc sa aiba la dispozitie un card de credit pe care să il utilizeze in functie de nevoi sau de preferinte si care sa le ofere si alte avantaje, pe langa acela de a avea una dintre cele mai bune dobanzi de pe piata”, a declarat dna Eleni Skoura, Business Card Manager la Piraeus Bank.

Avantajele utilizarii cardului de credit Piraeus Visa Classic sunt:
•perioada de gratie de pana la 51 de zile
•0% dobanda la reintregirea lunara a liniei de credit cu 100% din suma utilizata
•flexibilitate în rambursare, minimul fiind de numai 5%

Cardul de credit Piraeus Visa Classic ofera una dintre cele mai competitive dobanzi de pe piata comparativ cu produsele deja existente, clientii putand beneficia de o suma maxima de creditare de 5.000 EUR, echivalent in RON. In plus, pentru a beneficia de cardul de credit Piraeus Visa Classic solicitantii pot avea vechimea de minim 3 luni la actualul loc de munca.

Piraeus Bank Romania pune la dispozitia clientilor sai si credite extrem de avantajoase, o gama completa de produse si servicii bancare, asigurandu-le in acelasi timp consultanta permanenta. Creditele ipotecare si imobiliare, creditele de refinantare si de consum, solutiile de economisire, cardurile VISA sau solutiile integrate de finantare a IMM-urilor sunt doar cateva dintre produsele competitive ale bancii. Politica bancii este orientata deopotriva spre segmentul de Retail – persoane fizice si intreprinderi mici si mijlocii, cat si pe segmentul Corporate.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: