750 de euro, masteratul cu Elena Udrea

Data publicarii: 06-10-2007 | Educatie

A fost mana dreapta a pre­­se­­din­telui Ba­sescu. S-a fa­cut cu­­nos­cuta prin gafe la televiziu­ne in ore de maxima au­dienta. De­sem­nata cea mai sexy per­soana pu­blica, Elena Udrea a fost acceptata sa predea un curs de masterat despre geopolitica si geostrategia Marii Negre la Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir" din Bucuresti, noteaza Adevarul. Despre noua profesoara, studentii au parerile impar­tite, pentru majori­tatea aflarea acestei vesti fiind o adevarata surpriza.

Ma­dalina este "boboc" la Facultatea de Istorie si este foarte incantata de cand a vazut-o pe Elena Udrea la deschiderea anului universitar. I s-a parut draguta si sociabila, perfecta pentru postul de profesoara.

"Stiu ca are experienta, deci ar avea masteranzii ce sa invete de la ea", ne-a marturisit tanara studenta. Cand am intrebat-o ce anume i-ar placea sa invete de la proaspata profesoara, studenta de anul I a inceput sa se balbaie. "M-ati luat prin surprindere, nu stiu ce sa va spun...", a raspuns ea. La fel de bine primita a fost si de un grup de baieti, care au exclamat entuziasmati la auzul vestii ca Udrea preda la universitatea lor.

"Elena Udrea, profesoara la noi!?! Cred ca m-as uita numai la decolteul ei, daca mi-ar preda mie", spune Vali, un student din anii mai mari. Elena Udrea are insa si multi opozanti, care o considera necalificata pentru postul pe care l-a primit.

Integral in Adevarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: