Pagubitii FNI pot trimite dosarele pentru despagubire si prin posta

Data publicarii: 10-11-2007 | Finante-Banci

Pagubitii din dosarul FNI pot trimite si prin posta dosarele cu actele necesare pentru a facilita procesul de despagubire, a informat vineri Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).

Autoritatea a precizat ca fiecare pagubit trebuie sa ataseze la dosar o cerere tip adresata AVAS privind efectuarea platii, o copie dupa actul de identitate, extrasul de cont al pagubitului, in original, si o declaratie notariala.

AVAS a anuntat ca pagubitii FNI pot sa transmita actele necesare prin posta la adresa Str. Promoroaca, nr. 9-11, Bucuresti, pentru a evita cozile sau alte evenimente neplacute care pot aparea in cazul depunerii dosarelor direct la sediul institutiei.

Persoanele care doresc depunerea dosarelor la sediul AVAS o pot face in zilele de luni, miercuri si vineri intre orele 10:00 si 13:00, se mai precizeaza in comunicat.

De asemenea, pagubitii FNI pot solicita informatii suplimentare la telefoanele 3036.470 si 0788.304.870 domnului George Constantin sau la numarul 3036.284 doamnei Bogdana Ghitas. Informatiile se pot gasi si pe site-ul institutiei.

Persoanele indreptatite sa primeasca despagubiri se regasesc in Sentinta Civila pronuntata de Tribunalul Bucuresti, publicata ti pe site-ul AVAS.

NewsIn