Cardurile Visa si Maestro emise de Banca Romaneasca nu pot fi folosite de vineri seara pana sambata

Data publicarii: 10-01-2008 | Finante-Banci

Banca Romaneasca a anuntat, joi, intr-un comunicat, ca posesorii de carduri de debit Visa si de carduri de credit Maestro nu le vor putea folosi de vineri 11 ianuarie, ora 23:00, pana sambata, 12 ianuarie, ora 13:00, ca urmare a actualizarii sistemului informatic intern.

Pe parcursul acestei perioade, cardurile de debit Visa si si cele de credit Maestro emise de Banca Romaneasca nu vor putea fi utilizate la nici un terminal electronic, respectiv bancomate (ATM) si aparate de plata cu cardul la comercianti (POS).

Actualizarea nu va afecta functionalitatea cardurilor MasterCard Standard, care vor putea fi utilizate in aceasta perioada, insa doar in reteaua de acceptare a altor banci (ATM sau POS), se arata in comunicat.

Banca mentioneaza ca va asigura functionalitatea continua a serviciului de suport, pentru preluarea apelurilor cu privire la eventuale incidente, cum ar fi pierderea sau furtul cardului.

Banca Romaneasca este detinuta in proportie de 88,7% de catre National Bank of Greece (NBG), cel mai mare grup bancar elen, si in proportie de 10,17% de catre Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD).

Ultimele stiri pe BankNews.ro: