OTP Bank lanseaza o oferta promotionala privind creditul de refinantare

Data publicarii: 11-03-2008 | Finante-Banci

OTP Bank Romania a lansat, incepand din 10 martie 2008, o campanie promotionala dedicata creditului de refinantare cu garantie ipotecara, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Astfel, toate cererile de credit de Nevoi Personale cu Ipoteca destinate refinantarii, depuse la OTP Bank Romania in perioada 10 martie 2008 - 16 mai 2008, vor beneficia de conditiile speciale oferite pe toata perioada campaniei.

Creditele de Nevoi Personale cu Ipoteca destinate refinantarii ofera, in perioada promotiei, o serie de conditii preferentiale, cum ar fi reducerea de 25% aplicata la comisionul de acordare - indiferent de valuta creditului (RON, EUR, CHF), precum si doua carduri de credit gratuite VISA Clasic Transparent si MasterCard Standard. Ratele de dobanda aplicabile in perioada promotiei la creditele de Nevoi Personale cu Ipoteca sunt urmatoarele: 6.99% pentru CHF, 9.50% pentru EUR si 12.99% pentru RON.

Creditul de refinantare ofera posibilitatea clientului de a rambursa alte credite acordate de institutii financiare, platind astfel o singura rata lunara, mai mica decat suma tuturor ratelor aferente acestora. In plus, clientul poate beneficia de o suma suplimentara, in limita capacitatii sale de rambursare, pe care o poate folosi asa cum doreste.

Redactia BankNews.ro