Mazda3 Active a sosit in Romania

Data publicarii: 08-04-2008 | Auto

Cel mai bine vandut model Mazda in Romania, Mazda3, este disponibil acum si in versiunea speciala Active, care vine cu dotari suplimentare si oferte speciale pentru potentialii clienti. Mazda3 Active a suferit modificari atat la exterior, cat si la interior si are un aspect mai sportiv decat suratele ei. Pe langa lampile spate ce folosesc tehnologie LED si proiectoarele de ceata, versiunea Active beneficiaza si de un pachet de accesorii sport, ce include spoilere redesenate si un eleron integrat.

La interior s-a "lucrat" la confortul pasagerilor, dar si al soferului. Mazda3 Active are senzori de ploaie si de lumina, instalatie audio cu CD player si adaptor pentru iPod, iar variantele echipate cu propulsoare diesel au si sistem "cruise control", cunoscut de multi sub denumirea de "pilot automat".

In ceea ce priveste motorizarile pentru aceasta versiune, doritorii pot opta intre un agregat de 1.6 cmc si 105 CP pe benzina (varianta astfel motorizata are un pret de plecare de 16.769 euro cu toate taxele incluse) si doua diesel-uri de 110, respectiv 143 de cai (cu preturi intre 18.792 si 19.982 euro, de asemenea cu toate taxele incluse).

Mazda3, un autoturism din clasa compacta, este cel mai de succes model al companiei japoneze in Romania, cu 276 de unitati vandute de la inceputul anului. In 2007 nu mai putin de 82.200 de exemplare au fost comercializate pe plaiuri mioritice.

Mazda 3

Auto.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: