CitiFinancial se muta intr-un sediu mai mare

Data publicarii: 14-04-2008 | Finante-Banci

CitiFinancial, divizia de creditare persoane fizice a Citibank Romania SA, isi muta sediul intr-o cladire de tip A, West Gate, situata pe Bulevardul Preciziei, nr 24, Bucuresti, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Noile birouri vor fi utilizate de 300 de angajati CitiFinancial si vor avea o suprafata de aproximativ 2,300 mp.

"Ne dezvoltam atat din perspectiva operatiunilor, cat si a echipei. Noul sediu raspunde nevoilor noastre actuale de spatiu si, in acelasi timp, ne satisface si necesitatile pe termen mediu si lung, ce vor aparea odata cu implementarea strategiei noastre de dezvoltare. Studiem posibilitatea de a extinde suprafata inchiriata in viitor, considerand ritmul de crestere al operatiunilor noastre", declara John Hays, director al diviziei CitiFinancial in Romania.

"Pana la finalul acestui an, echipa locala a CitiFinancial va creste cu 28%, ajungand la 510 persoane", adauga John Hays.

CitiFinancial este divizie a Citibank Romania SA, banca prezenta in Romania din 1996. Citibank isi deserveste clientii si prin 8 sucursale dedicate companiilor, iar sediul sau este situat in Piata Victoriei, pe Bulevardul Iancu de Hunedoara.

Redactia BankNews.ro