B.C. Carpatica implineste 7 ani

Data publicarii: 13-07-2006
Banca Comerciala Carpatica aniverseaza, la mijlocul lunii iulie, sapte ani de prezenta activa in peisajul financiar autohton, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. In toata aceasta perioada, imaginea bancii a fost creata si mentinuta permanent de intreaga echipa BCC. „In cei sapte ani de la infiintare, am trecut printr-o serie de experiente care ne-au maturizat si care ne-au adus la un nivel la care am reusit sa dezvoltam o companie mare si puternica. Sustinuta de un actionariat ferm, Banca Comerciala Carpatica continua sa functioneze sub semnul valorii si sub simbolul puterii”, afirma presedintele bancii, dr. Nicolaie Hoanta.

Pentru Banca Comerciala Carpatica, fiecare etapa a adus o noua provocare ridicand,astfel, stacheta asteptarilor tot mai sus. An de an, reteaua teritoriala a crescut, ajungandin prezent la 178 de unitati pe intreg teritoriul tarii, plasand astfel banca pe locul 6 in sistemul bancar, din punctul de vedere al extinderii teritoriale. Succesele inregistrate de BCC se datoreaza clientilor sai, carora banca le-a oferit intotdeauna produse competitive, servicii de cea mai buna calitate, consultanta de specialitate in domeniul financiar-bancar.

In comunicat se mai precizeaza ca pentru viitor, Banca Comerciala Carpatica isi doreste cresterea fortei de vanzare, consolidarea retelei de unitati bancare si, totodata, mentinerea pozitiei de banca autohtona care sa tina treze interesul si mandria romanilor pentru ceea ce este romanesc si bine facut. Carpatica va continua sa actioneze conform unei viziuni unitare, bine definite, sa creasca prin fortele proprii, mobilizand si plasand eficient resursele financiare disponibile in economia romaneasca si cele provenite de la institutii financiar-bancare internationale.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: