GarantiBank dubleaza suma maxima acordata la creditele pentru nevoi personale

Data publicarii: 01-07-2008 | Finante-Banci

GarantiBank a majorat suma maxima care poate fi acordata la contractarea unui credit de nevoi personale fara garantii de la 15.000 EUR la 30.000 EUR (sau echivalent in RON/USD/CHF), se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Creditul pentru nevoi personale este acordat in RON, EUR, CHF sau USD, pe o perioada de pana la 10 ani. 

Pentru a contracta un astfel de credit, clientii GarantiBank nu trebuie sa prezinte garantii sau giranti. Dobanda este de 8,94% la EUR (DAE 13,5% calculata pentru suma maxima de 30.000 EUR si perioada maxima de 10 ani) si de 12,72% la lei (DAE 17,89%).

"Creditul pentru nevoi personale este unul dintre cele mai atractive produse de creditare pentru persoane fizice. Acesta se adreseaza persoanelor dinamice care au nevoie sa obtina un credit rapid, fara a fi necesar sa prezinte la banca prea multa documentatie sau garantii. Acum oferim acestor clienti posibilitatea sa obtina si mai multi bani, pe care ii pot utiliza asa cum isi doresc ei: fie pentru a reamenaja locuinta, fie pentru a refinanta alte credite de consum sau pur si simplu pentru a pleca in vacanta sau la studii", a declarat Okan Yurtsever, Director Retail Banking, GarantiBank.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: