KIWI Finance incheie un parteneriat strategic cu Banca Romaneasca

Data publicarii: 01-07-2008 | Finante-Banci

KIWI Finance, cea mai mare companie de brokeraj de credite care activeaza pe piata din Romania, anunta incheierea unui acord de colaborare cu Banca Romaneasca. Parteneriatul dintre cele doua institutii se concentreaza, in principal, pe segmentul creditelor ipotecare, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.
 
"Parteneriatul recent incheiat cu Banca Romaneasca se inscrie in planul de dezvoltare pe care KIWI Finance il are in vedere pentru 2008. Credem ca aceasta colaborare va aduce beneficii importante atat pentru KIWI Finance si Banca Romaneasca, dar mai ales pentru clientii care apeleaza la serviciile noastre." a declarat Anca Bidian, CEO KIWI Finance.
 
"Banca Romaneasca va avea oportunitatea de a-si promova produsele si serviciile prin intermediul unui important si bine cunoscut broker de pe piata si, de asemenea, KIWI Finance va putea sa ofere solutii atractive pentru a acoperi necesitatile clientilor dintr-o piata extrem de competitiva. Rezultatul final asteptat este de a oferi clientilor produse si servicii calitative" a afirmat Lefteris Papadopoulos, Manager al Departamentului Vanzari in Banca Romaneasca.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: