BCR vrea sa ajunga la 700 de unitati la finalul lui 2009 si sa atraga cei mai buni oameni din piata

Data publicarii: 01-07-2008 | Finante-Banci

Banca Comerciala Romana (BCR) vrea sa isi sporeasca numarul de unitati de la 580, cate are in prezent, la 700, pana la sfarsitul anului viitor si sa atraga cei mai buni specialisti in randul angajatilor, au declarat, marti, reprezentantii bancii.

"BCR isi doreste sa ramana cea mai importanta banca de pe piata si are nevoie de cei mai buni oameni de pe piata. Rolul meu aici este sa ma asigur ca ceea ce facem este sustenabil. Spre sfarsitul anului vom vorbi si despre dezvoltarea strategica a BCR", a declarat, marti, noul presedinte excutiv al BCR, Dominic Bruynseels.

Dominic Bruynseels a preluat, de la 1 iulie, mandatul de presedinte executiv al Bancii Comerciale Romane de la Manfred Wimmer.

"Reteaua bancii a ajuns la 580 de unitati in prezent de la 430 in 2007, iar pana la sfarsitul lui 2009 vrem sa ajungem la o retea de 700 de sucursale", a mentionat Wimmer si a adaugat ca, in prezent, BCR are opt birouri UE in cele opt regiuni ale tarii, pentru a mari absorbtia fondurilor europene.

Wimmer a mai spus ca BCR isi va deschide banca pentru locuinte "in viitorul foarte apropiat" si a mentionat ca in urma programului de integrare si dezvoltare in grupul Erste, BCR a contruit sase centre de credite ipotecare.

BCR a inregistrat cheltuieli operationale de 120 milioane euro si cheltuieli de capital de 60 milioane euro pentru implementarea programului de integrare si dezvoltare a BCR in grupul Erste, proiect care a demarat in octombrie 2006 si s-a incheiat in aprilie 2008.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: