O femeie a fost talharita de 9000 lei in fata BCR

Data publicarii: 02-07-2008 | Finante-Banci

O femeie in varsta de 32 de ani, din Bucuresti, a fost talharita, ieri dimineata, dupa ce a iesit din Banca Comerciala Romana avand asupra ei o suma importanta de bani. Talharul a fost prins dupa ce a fost fugarit de politisti aproape un kilometru. Acum risca 20 de ani de inchisoare.

In jurul orei 10.30, o femeie de 32 de ani, din Capitala, a iesit, ieri, din Banca Comerciala Romana situata pe Calea Mosilor la numarul 290. Avea asupra ei 9.000 de lei, pe care abia ii ridicase din banca. La un moment dat, la scurta distanta de unitatea bancara, de ea s-a apropiat din spate un individ, care a lovit-o cu putere in cap.

Femeia, luata prin surprindere de lovitura, cat si de forta acesteia, s-a brabusit la pamant. Individul i-a luat geanta si a rupt-o la fuga. Mai multi oameni care se aflau in zona au inceput sa tipe. Un echipaj al Sectiei 8 care patrula in zona, fiind alertat de tipetele oamenilor, a pornit in urmarirea tanarului care fugea. Dupa aproape un kilometru, politistii au reusit sa-l imobilizeze. Acesta avea asupra lui geanta furata de la femeie. "Era putin ametita, probabil de lovitura si putin zgariata pe fata. S-a lovit cu capul de asfalt", ne-a declarat o vanzatoare de la un magazin din apropiere.

Victima a fost transportata la spital de echipajul politiei. Aici a primit ingrijiri medicale, dar nu a fost nevoie ca ea sa ramana internata. Surse din politie sustin ca pe camerele de supraveghere din banca a fost surprins individul care ulterior a talharit-o. Politistii l-au identificat pe talhar ca fiind Marius Pandele, in varsta de 26 de ani, din Bucuresti. Nu figura in evidentele politiei cu antecedente penale. Acum el risca pentru fapta comisa o pedeapsa cu inchisoarea intre 5 si 20 de ani.

Gardianul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: