Banca Transilvania a inaugurat unitatea cu numarul 500

Data publicarii: 03-07-2008 | Finante-Banci

Banca Transilvania inaugureaza azi unitatea cu numarul 500, Agentia Luceafarul, aflata in Oradea. Cea mai noua locatie a bancii se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si companiilor, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania, declara: "Crestem impreuna cu clientii nostri. Avem acum peste 1.250.000 de clienti activi, iar cu aceasta unitate am atins o cifra rotunda a numarului de unitati. 500 de sedii in toata tara inseamna pentru noi atingerea unuia dintre obiectivele majore pentru acest an. Desigur, nu ne vom opri aici deoarece pentru noi o retea teritoriala extinsa inseamna apropiere tot mai mare de clienti si vizibilitate". 

Banca are alocat, pentru acest an, un buget de investitii de 46,35 milioane EUR. Ca urmare a Hotararii AGA din aprilie a.c., suma este directionata, cu prioritate, spre: consolidarea retelei BT, achizitionarea si implementarea unui sistem IT de core-banking, dar si spre subsidiarele Grupului Financiar Banca Transilvania. Ritmul accelerat de crestere a retelei BT s-a mentinut si in prima jumatate a acestui an, cand au fost deschise, in medie, 9 sedii in fiecare luna. Banca Transilvania este prezenta si in strainatate, din octombrie 2007, cand a deschis o sucursala in Cipru, la Nicosia. 

Sucursala Oradea, care va coordona si Agentia Luceafarul, este una dintre unitatile de succes ale Bancii Transilvania, in topul intern BT aceasta fiind pe locul 2, se mai precizeaza in comunicatul bancii. De asemenea, pe plan local banca are o cota de piata de 33% la depozitele la termen, in valuta; peste 25% la depozitele la termen, constituite in lei si aproape 15% la creditele acordate in lei. Banca Transilvania are in judetul Bihor 21 de locatii si 263 de angajati.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: