iPhone Business, asortat tinutelor la patru ace

Data publicarii: Astazi, 05-07-2008 | IT&C

Surse din interiorul Apple spun ca Steve Jobs incearca sa realizeze o versiune de iPhone 3GBusiness, cu tastatura QWERTY. Ea este considerata absolut necesara pentru ca telefonul "minune" sa se asorteze tinutelor la patru ace.

Interesant este ca utilizatorii de iPhone/iPhone 3G sunt in general incantati de designul actual (tastatura on-screen bine gandita nu a deranjat pe nimeni), iar criticile vin din partea celor care nu au pus inca mana pe un telefon Apple. Seful companiei din Cupertino stie insa prea bine ca un telefon business complet trebuie sa fie dotat cu o tastatura QWERTY, iar exemplele sunt nenumarate - e de ajuns sa aruncam o privire in curtea Nokia, Sony Ericsson, RIM sau HTC. In orice caz, Steve Jobs doreste ca iPhone-ul cu tastatura sa ajunga doar in cadrul corporatiilor, nu si pe mana utilizatorilor obisnuiti. Pentru ei este foarte bun actualul iPhone 3G.

Daca urmatoarea versiune va adopta o tastatura QWERTY, atunci automat se va umbla si la form-factor. iPhone 3G va deveni slider cel mai probabil, dar va mai dura ceva pana cand va fi gata - anul acesta in niciun caz. Poate in 2009.

Go4It

Ultimele stiri pe BankNews.ro: