1.000 de euro pe luna pentru juniorii de la Adobe

Data publicarii: 07-07-2008 | HR/Cariere

Daca esti pasionat de tehnologie, vorbesti bine engleza, ai initiativa si spirit de echipa, poti obtine unul dintre cele 30 de locuri de munca din domeniul IT, scoase la concurs de compania Adobe.

Se cauta senior manager, ingineri de calitate si dezvoltator Java, Flex, Python si C++, toate posturile fiind disponibile pentru Bucuresti.

Salariul minim pe care il primeste un junior fara niciun fel de experienta este de 1.000 de euro. La acesta se adauga si beneficii precum profitul sharing trimestrial (o parte din profitul firmei se imparte angajatilor, iar fiecarui salariat ii revine 30% din retributia lunara), bonusuri legate de performanta (intre 5 si 20% din leafa lunara), asigurare medicala, de viata, bonuri de masa, bonusuri in cazul in care recomanda viitori angajati, discounturi la produsele Adobe si ale partenerilor, zile libere cand sarbatorile legale cad in weekend.

Programul de lucru este de la 9.00 la 18.00, cu o ora pauza de pranz. Firma organizeaza si foarte multe traininguri de dezvoltare.

Daca vrei sa obtii unul dintre joburile disponibile, trimite CV-ul prin e-mail la Hr-romania@adobe.com sau prin fax la 031.413.36.26.

Pentru mai multe informatii acceseaza http://myadobe.ro sau suna la 031.413.35.18.

Evenimentul Zilei

Ultimele stiri pe BankNews.ro: