Bancomatele UniCredit Tiriac Bank permit schimbarea codului PIN

Data publicarii: 08-07-2008 | Finante-Banci

UniCredit Tiriac Bank a adaugat bancomatelor din retea facilitatea de schimbare a codurilor personale de identificare (PIN) pentru cardurile emise, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Optiunea este disponibila gratuit la cele peste 400 de bancomate proprii si se adauga serviciilor oferite de banca la ATM, respectiv retragerea de numerar, interogarea soldului contului, plata utilitatilor si listarea ultimelor 10 tranzactii efectuate.

Operatiunea prin care posesorul de card poate schimba codul PIN este foarte simpla, spun reprezentantii bancii. Dupa introducerea cardului si a PIN-ului original, din lista de operatiuni disponibile afisate pe ecranul bancomatului se alege optiunea "Schimbare PIN". 

"Prin noua facilitate am extins gama de servicii gratuite la bancomatele din retea, astfel incat clientii nostri, in mod special cei care detin mai multe carduri, sa aiba mai multa siguranta si control asupra instrumentelor de plata electronice", a declarat Daniel Ghiulea, Operations Channels Director in UniCredit Tiriac Bank. "Optiunea de schimbare a PIN-ului este importanta pentru ca permite o mai buna utilizare a cardurilor, parolele personale fiind astfel retinute mult mai usor."

Din luna martie, UniCredit Tiriac Bank ofera acces la reteaua de bancomate a UniCredit Group cu acelasi comision de retragere perceput de banca in reteaua proprie. Astfel, clientii bancii pot utiliza cele 15.000 de ATM-uri din reteaua UniCredit Group in 16 tari europene, in oferta standard acestia beneficiind de un comision de retragere numerar de 0,2% minim 0,5 RON pe cardurile de debit.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: