Libra Bank lanseaza un depozit cu asigurare de viata

Data publicarii: 08-07-2008 | Finante-Banci

Incepand din 07 iulie 2008, Libra Bank a lansat un produs bancar nou pentru persoane fizice: depozitul Partener cu asigurare de viata, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Depozitul este un produs de economisire in lei, adresat persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 69 de ani, carora le ofera: dobanzi de pana la 11.10% pe an primite de client la suma constituita ca depozit si asigurare de viata platita de Libra Bank la Allianz-Tiriac Asigurari SA.
 
Depozitul Partener se poate constitui in lei, la termen, pe 6 sau 12 luni, cu dobanda fixa, platita la scadenta.

Depozitele Partener sunt eligibile si in promotia "Solutii magice" derulata de Libra Bank pana la data de 31 august, in care la dobanda standard se adauga un bonus de 0.6%, bonificatia totala a clientului fiind astfel de 10.85% pe an la 6 luni si 11.10% pe an la 12 luni.

Soldul minim pentru obtinerea dobanzii este de 150 RON, iar valoarea maxima a sumei depozitate poate fi pana la 87 500 RON.

In ceea ce priveste componenta de asigurare de viata a depozitului, polita de asigurare se initiaza la constituirea depozitului in favoarea titularului contului de depozit, fiind platita de Libra Bank catre asiguratorul Allianz-Tiriac Asigurari S.A. Polita de asigurare de viata acopera riscul de deces din orice cauza si este valabila pe perioada de constituire a depozitului. Suma asigurata este egala cu valoarea depozitului constituit.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: