BNP Paribas Lease intra pe piata romaneasca

Data publicarii: 09-07-2008 | Afaceri

Numarul unu al pietei de leasing din Franta, BNP Paribas Lease Group, se extinde in Romania. BNP Paribas Lease Group, specialist si lider european in solutii financiare de echipamente pentru intreprinderi, a anuntat ieri implantarea si deschiderea unei filiale in Romania. Reprezentantii companiei argumenteaza extinderea in tara noastra prin cresterea economica robusta incepand cu anul 2001 si subliniaza beneficiile aderarii la Uniunea Europeana de la 1 ianuarie 2007.

Companiile de leasing au avut mult de castigat, in special in domeniile transporturi, agricultura, constructii si infrastructura, unde solutiile de finantare sprijina nevoia in crestere de echipamente profesionale, se arata in comunicatul companiei.

Operatiunile grupului francez in Romania vor fi conduse de Philippe Chabert, care a activat in ultimii patru ani la filiala din Italia a companiei.

"Astazi, dezvoltarea statelor din Europa de Est este o realitate care ne ofera frumoase oportunitati in apropierea frontierelor noastre. Intrarea Romaniei in Uniunea Europeana faciliteaza in plus investitiile companiilor internationale pe teritoriul sau. Ne bucuram de deschiderea acestei filiale, care ne va permite sa sustinem pe deplin partenerii nostri industriali din Romania", a declarat Philippe Chabert, directorul pentru dezvoltare internationala al BNP Paribas Lease Group.

BNP Lease Group este prezent direct sau prin intermediul societatilor BNP Paribas in 20 de state. In Romania, cea mai cunoscuta firma detinuta de BNP este societatea de servicii financiare Cetelem.

Cotidianul