Banca Transilvania lanseaza fondul de investitii BT Obligatiuni

Data publicarii: 16-07-2008 | Finante-Banci

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a autorizat Fondul Deschis de Investitii BT Obligatiuni administrat de BT Asset Management SAI SA, companie membra a Grupului Financiar Banca Transilvania, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. 

BT Obligatiuni este un fond de investitii destinat clientilor persoane fizice si juridice care doresc sa realizeze investitii cu grad de risc mai scazut pe piata de capital. Este un fond deschis de investitii care realizeaza plasamente preponderent in titluri cu venit fix - depozite, titluri de stat, obligatiuni - si poate fi accesat in toate cele 500 de sucursale si agentii ale retelei de unitati a Bancii Transilvania.

Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania, declara : "BT Obligatiuni completeaza oferta Grupului Financiar Banca Transilvania, pe segmentul fondurilor deschise de investitii cu profil monetar, intr-un moment in care atractivitatea acestui tip de produse este tot mai mare, pe fondul cresterii dobanzilor pe piata locala. Portofoliul nostru acopera acum toate categoriile de profil de risc, de la cel mai scazut, cum este BT Obligatiuni, la cele cu risc mai ridicat, cum sunt BT Maxim si BT Index". 

BT Asset Management SAI SA este societate specializata in administrarea fondurilor de investitii, aflata - la sfarsitul lunii iunie a.c. - in top 3 administratori din Romania, in functie de active.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: