UniCredit preia operatiunile de cash management pentru Geox Group

Data publicarii: 23-07-2008 | Finante-Banci

Divizia Corporate a UniCredit va asigura serviciile de cash management pentru Geox Group in cateva din tarile Europei Centrale si de Est, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Toate soldurile conturilor Geox Group vor fi grupate si prezentate zilnic cu ziua scadentei originale, intr-un cont unic. Aceasta concentrare a lichiditatilor (cash pooling) si soldarea la zero (zero balancing) vor fi disponibile in compania-mama din Italia si in sucursalele Geox din Germania, Austria, Ungaria, Slovacia si Republica Ceha. In cursul acestui an, serviciile vor fi disponibile si in cadrul filialei Geox din Romania.

Marco Bolgiani, Sef al Global Transaction Banking din cadrul Diviziei Corporate a UniCredit a declarat: "Cu Geox am reusit sa aducem un client de renume in banca noastra, un client cu care dorim sa continuam sa crestem pe viitor. Ne bucuram ca putem pune la dispozitia Geox reteaua noastra completa din Europa Centrala si de Est -, precum si pozitia noastra excelenta pe piata din aceste regiuni."

Livio Libralesso, Director Administrativ si Financiar al Geox Group a declarat "Grupul Corporate al UniCredit ne-a prezentat un proiect inovator, usor de implementat si cu avantaje imediate din punct de vedere al eficientei gestionarii trezoreriei si al integrarii cu sistemele noastre contabile. Acesta este un rezultat deosebit de valoros si abordarea unui punct unic de contact prin care UniCredit a coordonat relatiile dintre companiile Grupului si bancile din diferitele tari implicate."

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: