La admiterea in ASE, cel mai greu s-a intrat la Management

Data publicarii: 28-07-2008 | Educatie

Ultimul candidat admis la Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti (ASE) a obtinut 91,42 de puncte din 100, cel mai mare punctaj dupa care s-a tras linie la admiterea de anul acesta organizata la ASE.

Urmatoarea facultate, in functie de rezultate candidatilor, a fost cea de Relatii Internationale, unde punctajul ultimului admis a fost de 86,62. Pe locul III in acest clasament al concurentei se situeaza Facultatea de Relatii Internationale, potrivit rezultatelor comunicate de ASE.

La admiterea in ASE, punctajele candidatilor au fost calculate in functie de media de la bacalaureat, de media de absolvire a liceului si de cea la probele scrise organizate de fiecare facultate in parte, potrivit NewsIn.

ASE a oferit in 2008, 5.343 de locuri fara taxa, mai putine decat in anul trecut, cand au fost aproape 6.000 de locuri. Si concurenta a fost ceva mai scazuta anul acesta, cand s-au inscris la admitere aproape 7.000 de candidati, fata de cei peste 8.000 din 2007.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: