Citibank a recrutat PR-ul TVR

Data publicarii: 30-07-2008 | HR/Cariere

Cristina Constantinescu este noul director de comunicare al Citibank Romania, subsidiara locala a gigantului financiar american Citigroup. Aceasta va fi responsabila de cresterea notorietatii Citibank, coordonand activitatile de relatii cu presa, de Corporate Social Responsibility (CSR) si de comunicare interna.

In perioada 2003-2007, Cristina Constantinescu a condus Departamentul de Comunicare al Televiziunii Romane, coordonand toate activitatile de comunicare interna si externa, iar din decembrie 2005, si relatiile internationale ale TVR. In 2007, si-a infiintat propria agentie de relatii publice - Bloom PR, specializata in servicii de consultanta in comunicare interna, externa, CSR. Cristina Constantinescu este absolventa a facultatii de Drept si a finalizat cursurile unui master in comunicare si relatii publice.

Aceasta a preluat functia de la Cristina Bold, care a fost director de comunicare al Citibank Romania timp de doi ani. Cristina Bold este, in prezent, head of Corporate Communications in cadrul Millennium Bank, filiala locala a celui mai mare grup financiar privat din Portugalia.

Citibank Romania a obtinut anul trecut un profit net de 85 milioane de lei (25,5 mil. euro), in crestere cu 45% fata de anul precedent, sustinut de cresterea volumului de operatiuni cu clientii si de majorarea veniturilor din tranzactiile de trezorerie. Veniturile brute s-au marit anul trecut cu 40%, ajungand la 2,038 mld. lei (670 mil. euro), in timp ce profitul net din operatiunile financiare a fost de 55 mil. lei (15,5 mil. euro), in crestere cu 95% fata de 2006. Veniturile nete din dobanzi si comisioane au crescut anul trecut cu 54% fata de 2006, la 210 mil. lei (59 mil. euro).

Business Standard

Ultimele stiri pe BankNews.ro: