Chivu si-a cumparat penthouse de la Tiriac

Data publicarii: 30-07-2008 | Imobiliare

Capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Cristian Chivu, a semnat marti un contract de achizitionare a unui penthouse in complexul rezidential de lux Stejarii, situat in nordul Bucurestiului. Anuntul a fost facut de Grupul Tiriac Imobiliare, dezvoltatorul proiectului. "Am ales ce cautam si am luat decizia intr-un moment in care vreau sa dau familiei mele tot ce-i mai bun mai ales ca aceasta va creste in viitorul foarte apropiat. Mi-am dorit o locuinta in mijlocul naturii, intr-un proiect exclusivist", a declarat Cristi Chivu in comunicat.

Fotbalistul nu a putut fi contactat pentru detalii. Complexul rezidential are 19 cladiri cu un regim de inaltime de S+P+4E si cu un total de 535 de apartamente cu cate doua pana la sapte camere.

Apartamentele au suprafete cuprinse intre 108 si 604 mp, incluzand terasele. Apartamentele au preturi care pornesc de la 340.000 de euro plus TVA (pentru doua camere) si ajung chiar la 1,8 milioane de euro plus TVA pentru penthouse-uri - tipul de locuinta pe care si-a cumparat-o Chivu.

Cu o suprafata totala de teren de 99.360 mp si inconjurat de o padure de stejari de 200 de hectare, complexul rezidential Stejarii are o valoare de piata a investitiei de 230 de milioane de euro. Proiectul a fost lansat oficial pe piata in urma cu doua luni. Potrivit dezvoltatorului apartamentul lui Chivu va fi gata anul viitor si va avea 604 mp, 7 camere, terasa vasta si piscina.

Cotidianul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: