Casa de brokeraj Raiffeisen Capital & Investment a rulat cei mai multi bani pe Bursa in iulie

Data publicarii: 01-08-2008 | Bursa

Casa de brokeraj Raiffeisen Capital & Investment a ocupat prima pozitie in topul caselor de brokeraj active in luna iulie la Bursa, dupa valoarea tranzactiilor intermediate, fiind urmata de HTI Valori Mobiliare si de KBC Securities Romania, potrivit datelor publicate de BVB.

Raiffeisen Capital & Investment a intermediat in iulie tranzactii cu actiuni, obligatiuni si drepturi de alocare in valoare totala de 186,94 milioane lei, reprezentand 9,81% din valoarea totala a tranzactiilor realizate la Bursa de Valori Bucuresti.

Pe locul al doilea in topul intermediarilor la BVB din luna iulie s-a aflat HTI Valori Mobiliare, care a intermediat 9,17% din tranzactiile realizate la BVB, in valoare totala de 174,66 milioane lei, podiumul fiind completat de KBC Securities, cu tranzactii de 163,15 milioane lei.

Urmatoarele clasate au fost casele de brokeraj a Romcapital, cu 159,14 milioane lei, ING Bank, Sucursala Bucuresti cu 133,94 milioane lei, si BT Securities, care a intermediat tranzactii in valoare totala de 106,85 milioane lei.

In iunie, casa de brokeraj Intercapital Invest ocupase primul loc in topul celor mai activi intermediari, cu tranzactii de 233,22 milioane lei, pozitia secunda fiind ocupata de KBC Securities, cu o valoare tranzactionata de 192,98 milioane lei.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: