Millennium Bank deschide 38 de unitati noi pana la finalul lui 2008

Data publicarii: 27-08-2008 | Finante-Banci

Millennium Bank va deschide 38 de sucursale noi pana la finalul anului 2008, ceea ce va permite bancii sa fie prezenta in 21 de judete ale Romaniei, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.  

Banca va deschide anul acesta 20 de Credit Centers - unitati dedicate exclusiv persoanelor fizice - si 18 Financial Centers - unitati care ofera produse si servicii atat persoanelor fizice, cat si companiilor.
 
"Millennium Bank a inregistrat o crestere sustinuta pe piata locala, iar extinderea teritoriala ramane una dintre prioritatile noastre. Vrem sa fim prezenti in cat mai multe orase cu peste 100.000 de locuitori si sa ne apropiem tot mai mult de clienti. Pana la finalul anului 2008, planuim sa avem aproximativ 80 de sucursale," a declarat Jose Toscano, director general al Millennium Bank.

In Bucuresti, Millennium Bank detine in acest moment un numar de 16 unitati, dintre care 12 Credit Centers, 3 Financial Centers si o sucursala de Private Banking. Pana la finalul acestui an, locuitorii capitalei vor avea la dispozitie o retea de 27 de unitati Millennium Bank, dintre care 20 de Credit Centers , 6 Financial Centers si o unitate de Private Banking. 

In prezent banca are unitati in: Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Oradea, Ploiesti, Timisoara, urmand ca reteaua Millennium Bank sa se extinda si in orasele: Arad, Buzau, Baia Mare, Craiova, Galati, Piatra Neamt, Pitesti, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Sibiu, Suceava si Targu Mures.  

Pentru a sustine dezvoltarea retelei de unitati bancare, echipa Millennium Bank va creste de la 560 de angajati in prezent, pana la 850 la finalul 2008.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: