Bani instant de buzunar cu dobanda 60%

Data publicarii: 28-08-2008 | Finante-Banci

Daca aveti nevoie de un credit si doriti sa scapati de coada de la ghiseu, de procurarea si aprobarea formularelor tip necesare, cea mai simpla solutie o reprezinta creditul rapid, destinat celor cu venituri medii si mijlocii care au nevoie urgenta de finantare. In general, creditele rapide sunt destinate cumpararii unor bunuri de stricta folosinta sau platii cheltuielilor curente, noteaza portalul financiar www.finzoom.ro. Avantajul principal al creditului rapid il reprezinta accesibilitatea: poti contracta in maximum 48 de ore sume mici, fara giranti sau garantii materiale, direct la domiciliu.

Pentru a intra in posesia unui astfel de credit, solicitantul trebuie sa faca dovada ca locuieste la adresa din buletin si dovada unui venit constant.

Pentru aceasta sunt acceptate fluturas de salariu, cupon de pensie, adeverinta de venit sau orice alt document prin care se poate dovedi un venit stabil. Un alt avantaj al creditului rapid il reprezinta costul fix. Solicitantul unui astfel de credit cunoaste din momentul contractarii suma pe care o va avea de rambursat la final, neexistand comisioane sau taxe ascunse despre care clientul sa nu fie informat.

Chiar daca reprezinta o solutie simpla si comoda de finantare, costul total al unui credit rapid este mult mai ridicat decat costul mediu al unui credit de nevoi personale. Una dintre institutiile financiare care acorda credite rapide este Provident Financial Romania. Creditele oferite de catre aceasta reprezinta o solutie pentru solicitantii care sunt exclusi de la finantare din cauza unor venituri prea mici sau a unor restante inscrise in Biroul de Credit.

Sumele ce pot fi acordate variaza intre 400 si 1.400 de lei pentru o perioada de 26 de saptamani sau intre 400 si 2.500 de lei pentru 39 de saptamani. Pentru cei care au dovedit ca au capacitate de plata, suma imprumutata poate ajunge pana la 3.000 de lei. Perioada maxima pe care poate fi acordat creditul este de 52 de saptamani. Venitul minim al solicitantului trebuie sa fie de 270 de lei, respectiv de 540 de lei pe fa-milie.

O alta institutie financiara nebancara ce se remarca in acordarea creditelor rapide este Cofidis Romania. In maximum 24 de ore de la acceptarea cererii de credit, Cofidis iti poate oferi pana la 9.000 de lei, bani care pot fi folositi pentru orice, iar comisionul de acordare si taxa de administrare sunt 0.

Contractul de credit si documentele necesare sunt expediate solicitantului prin curier, iar dupa completare trebuie expediate catre Cofidis. Solicitantul este instiintat prin scrisoare sau SMS de acordarea finantarii. Plata ratei lunare trebuie efectuata la data de 15 a fiecarei luni prin virament bancar, la BCR, Raiffeisen Bank sau Volksbank, sau prin mandat postal, la cel mai apropiat oficiu postal.

Cotidianul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: