Raiffeisen Bank isi dezvolta reteaua de unitati

Data publicarii: 17-07-2006
Raiffeisen Bank a deschis de la inceputul acestui an pana la 30 iunie, 12 unitati noi (in orase mari: Bucuresti, Brasov, Sibiu, Timisoara, Craiova, Cluj, Deva, Braila, Ploiesti, Pitesti, Iasi) ajungand la 227 de unitati in toata tara, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Dupa trei ani de remodelare a retelei de unitati, Raiffeisen Bank a inceput sa implementeze o noua strategie pentru reteaua sa de unitati, proces care se desfasoara in perioada 2006-2008. Scopul acestei noi orientari il reprezinta cresterea vanzarilor prin unitati specializate (corporate, retail, centre ipotecare, etc) situate mai ales in marile orase.

Astfel, la sfarsitul anului 2005 au fost inaugurate 4 unitati  specializate pentru clientii corporate „Centre Operationale de Afaceri” (in Brasov, Craiova, Timisoara si Iasi) cu un impact pozitiv asupra relatiilor cu partenerii bancii si cu mediul de afaceri local.

Raiffeisen Bank a lansat in 2006 un nou concept de unitate bancara  de tip „retail”, insemnand locatii mici dedicate cu precadere clientilor persoane fizice si IMM-urilor. Spatiul unitatii retail este impartit in mai multe arii: aria 24 ore, aria de consiliere si aria de operatiuni in care se desfasoara atat serviciile cash si non-cash.

De asemenea, banca a inaugurat in martie 2006 prima unitate destinata exclusiv acordarii creditelor imobiliare Raiffeisen Bank –“Casa Ta” in Bucuresti. Centrul de credite imobliare va oferi consultanta pentru credite imobiliare prin intermediul celor mai buni specialisti ai bancii.

In 2005, 68 de unitati Raiffeisen Bank au fost inaugurate, relocate sau reamenajate. In 2006, se vor deschide  peste 40 de unitati noi, astfel incat la sfarsitul anului reteaua teritoriala a bancii sa ajunga la  255 de unitati.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: