Libra Bank lanseaza cardurile de debit Visa Classic

Data publicarii: 19-07-2006
Libra Bank a introdus pe piata cardurile de debit Visa Classic Libra Bank, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Acestea vor fi oferite gratuit fiecarui client al bancii. Banca pregateste si lansarea cardurilor de credit, acestea urmand sa fie disponibile in urmatoarele cateva luni. „Lansarea cardurilor Libra Bank reprezinta un moment foarte important pentru banca. Asa cum si-a obisnuit clientii, Libra Bank va continua sa le ofere solutii financiare dedicate nevoilor lor, solutii simple si sigure, care sa-i  ajute si sa le faca viata mai usoara. Cardurile Libra Bank reprezinta o astfel de solutie. Vrem ca Libra Bank sa fie printre cele mai competitive banci intre  băncile  de mărimea noastră”, a declarat Axel Hummel, presedintele Libra Bank.

Posesorii cardurilor de debit Visa Classic Libra Bank beneficiaza de o oferta foarte avantajoasa: nu platesc taxe sau comisioane la depunerea si retragerea banilor pe card (folosind ATM-urile Libra Bank), ca si in cazul reinnoirii cardului sau daca folosesc cardul pentru a plati la cumparaturi. Cardul de debit Libra Bank poate fi folosit in Romania si oriunde in lume pentru plati sau extrageri. Orice posesor de card Libra Bank poate primi gratuit si carduri pentru sot/ sotie si copii, care vor beneficia de aceleasi avantaje si facilitati dar pot avea limite de utilizare zilnica diferite de ale posesorului principal.

Cardul de debit Libra Bank are atasata optiunea de overdraft, prin care clientul poate imprumuta echivalentul a trei salarii, in limita a 7.000 RON. Clientii beneficiaza de o perioada de gratie pentru a plati dobanda la imprumutul overdraft, pana la data de 15 a lunii urmatoare, fara a li se percepe nici un fel de majorare.  Accesul la overdraft presupune semnarea unei conventii intre banca si angajator. Angajatorul nu trebuie sa plateasca nimic in plus pentru a oferi angajatilor sai un astfel de card. Mai mult, angajatorul are posibilitatea de a vira salariile angajatilor direct in conturile de card, folosind Internet Banking-ul de la Libra Bank, care ofera avantajul de a efectua tranzactii bancare rapide la orice ora, din orice locatie.

In comunicat se mai precizeaza ca reteaua de ATM-uri a Libra Bank este dezvoltata in acest moment la nivelul sucursalelor bancii din Bucuresti si din tara. Numarul acestora va fi suplimentat in paralel cu dezvoltarea retelei Libra Bank. In toate sucursalele Libra Bank, clientii beneficiaza de asistenta angajatilor bancii, in orice problema referitoare la utilizarea cardurilor.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: