Electrica va plati 4,23 milioane lei pentru auditul financiar-contabil pe trei ani al companiei

Data publicarii: 22-10-2008 | Afaceri

Electrica va plati 4,23 milioane lei pentru auditul financiar-contabil pe trei ani al companiei, pentru care va organiza o licitatie deschisa, potrivit datelor publicate de companie pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

"Serviciile de audit financiar-contabil sunt pentru anii 2008, 2009 si 2010 pentru Electrica SA si filialele sale. Contractul are termen de finalizare 33 de luni de la data atribuirii", potrivit anuntului furnizorului si distribuitorului de electricitate.

Companiile ofertante trebuie sa depuna o garantie de participare de 50.000 lei si o garantie de buna executie in cuantum de 5% din valoarea contractului.

Cererile de participare trebuie trimise pana la 21 noiembrie, data la care se vor deschide ofertele.

Compania Electrica este distribuitor si furnizor de energie electrica detinut de stat. Prin filialele de distributie si cele de furnizare din Transilvania si Muntenia (Electrica Transilvania Nord, Electrica Transilvania Sud, Electrica Muntenia Nord), precum si prin filiala Electrica Serv, Electrica deserveste aproximativ 5,5 milioane clienti. Electrica detine in prezent 78% din capitalul social al acestor societati comerciale.

In aceste filiale, ce desfasoara activitati pe tot cuprinsul tarii, numarul de salariati se ridica la peste 18.000.

Electrica este inclusa in structura companiei energetice nationale, potrivit Ordonantei de Urgenta a Guvernului din 8 octombrie.  Aceasta va prelua actiunile complexurilor energetice Rovinari, Turceni si Hidroelectrica, acesta din urma trecand din portofoliul MEF in cel al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), in scopul constituirii companiei energetice nationale.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: