Tot mai multi romani amana plata ratelor la banci

Data publicarii: 20-11-2008 | Finante-Banci

Vin vremuri grele pentru romanii care nu isi platesc ratele la banca, primele la asigurari sau facturile pentru telefonul mobil. Recuperatorii de creante vor avea mult de munca anul viitor pentru ca din ce in ce mai multi romani amana plata restantelor.
 
Criza financiara ii determina pe romani sa lase pe ultimul loc plata datoriilor la banca, a primelor de asigurare sau a facturilor pentru telefonul mobil.

Cei care au amanat plata ratelor si a facturilor nu vor scapa de datorii. Acestia vor fi mai intai avertizati printr-un SMS ca aui de achitat o anumita suma, dupa care vor primi o scrisoare politicoasa care ii anunta din nou ca trebuie sa isi achitate datoria.

In cazul in care toate aceste mesaje sunt ignorate, o agentie de colectare de credite se va pune in miscare si datornicii vor primi vizita unui recuperator de rate.

Specialistii spun ca anul viitor bancile vor intra in posesia multor bunuri creditate, dar situatia va fi atat de dificila, incat nu vor avea cui sa le vanda. Numai in ultimul an restantele romanilor la credite au crescut cu 117%.

Realitatea TV

Ultimele stiri pe BankNews.ro: