Grawe Asigurari are site nou

Data publicarii: 24-07-2006
Incepand cu data de 18 iulie 2006, este activ noul site al companiei de asigurari Grawe Romania, disponibil la adresa: www.grawe.ro, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Noua pagina are la baza un proiect folosit atat in Austria pentru site-ul companiei mama, Grazer Wechselseitige Versicherung, cat si in alte tari in care grupul este prezent. La nivel vizual au fost folosite imagini din noua campanie de imagine a concernului, intregul demers inscriindu-se pe linia consolidarii identitatii corporale a Grawe.

Site-ul se adreseaza tuturor colaboratorilor si partenerilor Grawe, dar si celor care doresc sa afle mai multe informatii despre produsele companiei sau vor sa isi construiasca o cariera in asigurari.
Sectiunile din noua pagina web a Grawe Romania sunt:
• Actual – noutati despre companie;
• Produse – o descriere completa a produselor Grawe;
• Compania – informatii despre concernul Grawe, despre Grawe Romania, precum si despre jobu-urile disponibile in cadrul companiei;
• Informatii – datele de contact ale Grawe Romania, precum si ale partenerilor nostri;
• Presa – articole din 2006 despre Grawe Romania, o arhiva a articolelor aparute in presa romaneasca in 2003, 2004 si 2005, precum si o galerie foto.

Grawe Romania Asigurare SA este o companie de asigurari de viata austriaca, prezenta pe piata romaneasca din octombrie 2000.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: