Agentie Bancpost in Piata Victoriei

Data publicarii: 27-07-2006
Bancpost isi continua consecvent politica de expansiune si modernizare rapida a retelei sale teritoriale si, cu precadere, a celei din Bucuresti, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Dupa ce, la inceputul lunii iulie Banca a inaugurat cinci noi unitati intr-o singura zi in orasul Constanta, a venit randul Capitalei, unde in luna iulie sunt programate sa fie deschise, nu mai putin de 7 unitati noi, ceea ce va face ca reteaua operationala a bancii din regiunea Bucuresti sa creasca la 39 de unitati, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

In acest context extrem de dinamic, joi, 27 iulie se va inaugura noua Agentie Piata Victoriei, situata pe Str.Iancu de Hunedoara nr.6, Bloc H4-H5, tronson 1,2, sector 1, care va fi cea de-a 164 - a unitate Bancpost.

Celelalte unitati noi sau aflate in faza avansata de finalizare sunt amplasate in mai multe zone de maxima aglomerare urbana ale capitalei si anume pe Bulevardele Iuliu Maniu, Nicoale Titulescu, Ion Mihalache, Lacul Tei precum si pe Soseaua Colentina si Soseaua Alexandriei .

Deschiderea acestor noi agentii face posibila apropierea Bancpost de clientii sai, oferind un grad sporit de accesibilitate tuturor segmentelor de clientela.
Unitatile Bancpost remenajate se incadreaza in noua identitate corporativa a bancii, care reproduce imaginea corporativa a actionarului sau majoritar Eurobank EFG, iar aceasta presupune spatii interioare deschise, renuntarea la ghisee inchise pentru casieri, accesul clientilor la ofiterii specializati fiind mult mai facil.

Unitatile Bancpost pun la dispozitia publicului intreaga gama de operatiuni bancare: conturi curente, depozite bancare, credite in lei si valuta, plati in lei si in valuta, carduri de debit si de credit, schimb valutar, instrumente de economisire s.a.

De asemenea, unitatile Bancii dispun de ATM-uri si terminale POS la care sunt acceptate toate tipurile de carduri VISA, Maestro, MasterCard si American Express cu citire electronica.

Programul de lucru al unitatilor Bancpost este de luni pana vineri intre orele 09.00 - 17:00

Bancpost preconizeaza sa-si extinda pana la sfasitul anului reteaua operationala la peste 220 de unitati in intreaga tara.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: