Vacante: Excursiile spontane, mai ieftine

Data publicarii: 02-04-2009 | Turism

Turistii care aleg vacantele de Paste cu destinatii operate prin curse charter beneficiaza de reduceri de pana la 50% fata de preturile stabilite initial.

Pachetele turstice achizitionate pe ultima suta de metri pot fi mai ieftine decat cele cumparate cu mai mult timp inainte. Turistul risca insa sa nu mai gaseasca locuri acolo unde doreste, ci unde nu s-au vandut toate biletele. Cei care fac rezervari cu doar cateva zile inainte, pot plati cu pana la 50% mai putin din pretul initial, in timp ce early-bookingurile merg cu discounturile pana la maximum 35%.

Reducerile din ultimul moment sunt valabile mai ales pentru excursiile in strainatate, cu avioane sau autocare in regim charter. In cazul vacantelor interne, turistii intarziati platesc direct la hotel rezervari cu pana la 100% mai scumpe, in functie de sezon si numarul de cereri. In prezent, pe piata sunt multe oferte pentru vacanta din urmatoarele saptamani, pana la Paste inclusiv, dar lucrurile s-ar putea schimba in cazul lunilor de vara.

Integral in Evenimentul Zilei

Ultimele stiri pe BankNews.ro: