Google Profile, aplicatia care te ajuta sa faci o impresie buna pe internet

Data publicarii: 27-04-2009 | IT&C

Impresia pe care o lasi in societate prin modul in care interactionezi cu oamenii este extrem de importanta cand doresti sa te afirmi intr-un domeniu anume. Dezvoltarea internetului a facut, in ultimii ani, ca imaginea proprie sa fie conturata nu doar prin relationarea directa cu ceilalti, ci si prin 'amprentele' lasate pe internet.

O simpla cautare pe Google dupa numele unei persoane atrage un numar de informatii mai mult sau mai putin relevante despre respectiva persoana. O parte dintre acestea nu sunt tocmai dezirabile, mai ales cand sunt corelate cu aspecte stanjenitoare sau compromitatoare.

Un nou serviciu, Google Profile, vine in ajutorul celor care vor sa-si cladeasca o buna imagine in mediul online. Cu aceasta aplicatie utilizatorii de internet isi pot crea un profil complet pe internet si pot decide ce informatii despre ei sa apara atunci cand cineva le cauta numele.

Informatiile de baza incluse in profil pot fi acompaniate cu fotografii, linkuri catre blogurile personale sau conturi catre retele sociale, dand astfel posibilitatea clientilor sa aiba un mic control asupra imaginii lor pe internet.

Serviciul reprezinta o reala amenintare pentru Facebook sau LinkedIn ca urmare a amplorii si prestigiului Google.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: