Sony Ericsson lanseaza Pocket TV in Marea Britanie

Data publicarii: 02-07-2009 | IT&C

Industria telefoanelor mobile pare sa faca progrese in ceea ce priveste accesul la canalele de televiziune direct de pe telefon, chiar daca, in ultimii ani, rezultatele au fost destul de dezamagitoare, afirma Reuters. Spre exemplu, chiar daca in urma ca trei ani operatorul de telefonie mobila 3 UK anunta posibilitatea de a accesa progamele TV prin intermediul mobilului, in acest moment nu se mai vorbeste despre proiectul respectiv. Sony Ericsson isi propune insa sa schimbe aceasta "neincredere", prin lansarea noului serviciu Pocket TV in Marea Britanie.

"Televiziunea pe mobil, in cazul in care continutul este livrat in modul optim, din punct de vedere al formatului si stilului, inca reprezinta un interes", a declarat Richard Dorman, Senior Marketing Manager in cadrul filialelor Sony Ericsson din Marea Britanie si Irlanda.

Entuziasmul utilizatorilor de telefoane mobile la aflarea vestii ca pot accesa, prin intermediul dispozitivelor lor, canalele de televiziune a condus progresul pietei in acest domeniu, a explicat Andrew Bud, Presedinte al Mobile Entertainment Forum.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: