RBS Romania intrerupe operatiunile la casierii de vineri dupa-amiaza pana luni dimineata

Data publicarii: 15-07-2009 | Finante-Banci

RBS Romania nu va mai efectua operatiuni la casieriile bancii de vineri, 17 iulie, de la ora 15:00, pana luni, cand va relua activitatea in mod normal, ca urmare a faptului ca desfasoara un program de reconfigurare si modernizare a sistemelor informatice ale bancii.

"Banca apeleaza la intelegerea si bunavointa clientilor persoane fizice si juridice pentru a solicita respectivele operatiuni fie vineri pana la ora 15:00, fie luni, 20 iulie, incepand cu ora 9:00", se arata in comunicatul transmis, marti, de RBS.

De asemenea, este posibil ca in urmatoarea perioada anumite tranzactii sa fie vizualizate cu scurte intarzieri. Pentru informatii suplimentare, clientii pot apela RBS Call Centre, acesta fiind un serviciu disponibil non-stop.

Reconfigurarea si modernizarea sistemelor informatice reprezinta una dintre masurile luate de RBS Romania pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite clientilor sai. Odata finalizat, programul va contribui la dezvoltarea si diversificarea portofoliului de produse adresate clientilor persoane fizice, se mai arata in comunicat.

In Romania, banca este prezenta pe piata din noiembrie 1995, iar in prezent, isi desfasoara activitatea in 15 orase (Arad, Bucuresti, Brasov, Bacau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Targu-Mures si Timisoara) prin intermediul celor 31 de unitati, dintre care trei sunt dedicate Royal Preferred Banking, dar si cu ajutorul fortei de vanzari directe.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: