OTP Bank Romania reduce dobanzile la creditele noi in euro

Data publicarii: 01-10-2009 | Finante-Banci

OTP Bank Romania anunta micsorarea dobanzilor la creditele ipotecare pentru achizitie si la creditele de nevoi personale cu ipoteca, nou contractate, in EUR, incepand cu data de 1 octombrie, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. 

"Am decis sa reducem ratele dobanzilor la creditele noi, cu pana la 1.7 puncte procentuale. In plus, venim in intampinarea celor care isi transfera salariul intr-un cont curent deschis la banca noastra, cu dobanzi competitive pentru aceste credite, comparativ mai mici decat dobanzile standard.", a declarat Adrian Chichita, Director Adjunct Retail, OTP Bank Romania.

La un credit ipotecar pentru achizitie sau de nevoi personale cu ipoteca, nou contractat, in EUR, cu comision lunar, pentru cei care isi transfera salariul intr-un cont curent deschis la OTP Bank, rata dobanzii este de 4.37%, comisionul de acordare este 0%, iar comisionul lunar este de 0.29% (DAE 8.14%, pe o perioada de 30 de ani, pentru un credit de 50.000 EUR; metoda de calcul: EURIBOR la 3 luni + 3.5%; valoare totala platita: 121.611 EUR). 

OTP Bank Romania este membra a OTP Group, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala. OTP Bank ofera servicii universale in noua tari din regiune si deserveste mai mult de 13,5 milioane de clienti, prin intermediul a peste 1500 de unitati teritoriale, prin  intermediul retelei de ATM-uri si prin sistemul de canale electronice.

Redactia BankNews.ro