Banca Romaneasca reduce dobanzile la depozitele la termen in lei

Data publicarii: 04-03-2010 | Finante-Banci

Banca Romaneasca a redus incepand de joi, 4 martie, dobanzile valabile pentru depozitele la termen in lei, cu 0,50%, pentru maturitatile de pana la 270 de zile, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Depozitele constituite pe o perioada de 365 de zile vor beneficia in continuare de o bonificatie de 8%.

"Banca Romaneasca si-a aliniat oferta de produse de economisire la noile conditii ale pietei, dar in acelasi timp continua sa ofere variante competitive de economisire, respectandu-si astfel angajamentul fata de clienti", a declarat Lakis Couninis, director executiv Unitate Retail.

Astfel, pentru depozitele constituite pe o perioada de 90 de zile dobanda este de  8,50%, in timp ce la cele cu scadenta la 4 luni -"Super Depozit"- ajunge la 9,25%. 

Pentru depozitele standard cu plata lunara, constituite pe 90 si 180 de zile, dobanda este de 8%, si respectiv 7,75%, in scadere cu 0,50%.

Dobanzile pentru depozitele la termen in euro, dolari, lire sterline si franci elvetieni raman neschimbate.  

Nu au fost operate modificari nici in cazul dobanzilor valabile pentru conturile curente sau contul flexibil, mai anunta banca.

Redactia BankNews.ro