GE Money a numit directorul de vanzari in functia de director general

Data publicarii: 11-03-2010 | Finante-Banci

GE Money, divizia de servicii financiare de retail a General Electric, l-a numit director general pe Paul Panciu, care detinea anterior functia de director de vanzari, inlocuindu-l astfel pe Cristian Dragos, a anuntat compania.

Cristian Dragos a preluat la inceputul acestui an coordonarea operatiunilor grupului GE Money.

Paul Panciu are 33 de ani si lucreaza in cadrul companiei GE Money din august 2007, ca director pentru canalele de vanzari alternative, iar in februarie 2008 a fost promovat director de vanzari, pozitie din care a coordonat reteaua de sucursale, echipa de vanzari directe si canalele de vanzari indirecte.

Anterior venirii sale la GE Money a lucrat pentru Credit Europe Bank ca director pentru canalele de vanzari alternative (2006 - 2007) si ca director regional de vanzari (2005-2006).

Panciu are un master in afaceri internationale obtinut in Norvegia la Norwegian School of Economics and Business Administration (NHH), o diploma in administrarea afacerilor si este absolvent al SNSPA.

"Obiectivele noastre imediate sunt de accelerare a vanzarilor de credite ipotecare si cred ca experienta mea anterioara in vanzari va contribui la atingerea acestora. In egala masura importante sunt optimizarea costurilor, pastrarea delincventei in limite controlabile pentru actualul context si mai ales pastrarea aceluiasi spirit energic si optimist al intregii echipe", a spus Panciu.

GE Money este marca sub care functioneaza cea mai mare institutie financiara nebancara specializata in credite ipotecare, cu un portofoliu de 185 milioane dolari la sfarsitul anului trecut.

GE Money a intrat pe piata din Romania in 2006 prin achizitionarea celor trei companii specializate in servicii financiare nebancare: Leasemart Holding BV (detinatoare a companiei Motoractive Leasing), Ralfi SA (companie care ofera credite de consum) si Domenia Credit SA (specializata in credite ipotecare si imobiliare). De la achizitie, cele trei companii au trecut printr-un proces de integrare si din iunie 2008 folosesc brandul GE Money.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: