Majoritatea politicienilor romani se imbraca de la firme straine, spune Grapini

Data publicarii: 18-03-2010 | Lifestyle

Cei mai multi politicieni romani nu cumpara produse vestimentare autohtone si prefera marcile straine care au magazine la noi, spune presedintele Patronatului din Industria Usoara, Maria Grapini.

"In proportie de 90%, policienii romani se imbraca de la brand-uri straine sau, pe degeaba, de la anumite firme care sunt clientela politica si produc in lohn tot brand-uri straine, dar in Romania. N-o sa vedeti politicieni care se duc si cumpara produse romanesti", a spus Grapini, la Realitatea FM.

Pe de alta parte, presedintele Patronatului din Industria Usoara acuza ineficienta institutiilor statutului in supravegherea pietei, pentru a depista si sanctiona produsele contrafacute. "In urma unei intalniri la Ministerul Economiei cu Consiliul Concurentei, am ramas stupefiata sa aflu ca acestia au doar denumirea asta si nu se ocupa de concurenta neloiala in piata, pentru ca e un departament la ministerul Finantelor. Asa a vrut domnul Pogea (fostul ministru de resort - n.r.)", a mai afirmat Maria Grapini.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: