UniCredit Tiriac Bank ieftineste serviciul de internet banking pentru IMM si populatie

Data publicarii: 24-03-2010 | Finante-Banci

UniCredit Tiriac Bank, a sasea banca de pe piata dupa active, a anuntat miercuri ca a eliminat garantia de 20 euro pentru serviciul de internet banking accesat de IMM-urile ce cumpara un pachet de cont curent si ca a redus cu 40% costul digipass-ului care permite acces la cont pentru populatie.

Astfel, IMM-urile au acces gratuit, in timp ce populatia va plati 12 euro pentru dispozitivul de securitate ce permite accesul la cont(digipass), taxa fiind perceputa o singura data, la deschiderea contului, potrivit bancii.

Totodata, tranzactiile intrabancare (intre clienti ai bancii) prin internet banking sunt gratuite, iar costul pentru tranzactiile cu alte banci este cu 50% mai mic decat in cazul operatiunilor la casierie.

UniCredit Tiriac Bank are aproximativ 50.000 de clienti persoane fizice si peste 20.000 de clienti IMM utilizatori ai serviciului de internet banking. Banca este controlata de grupul bancar italian UniCredit si are o retea de 241 de sucursale, ce deservesc 515.000 de clienti activi.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: