Chinezii au piratat iPad-ul la doar trei saptamani de la lansare si se scuza: Aceasta e prima versiune, nefinisata

Data publicarii: 27-04-2010 | IT&C

Asi ai contrafacerilor, chinezii s-au miscat repede. La doar trei saptamani de la lansarea in SUA, au reusit sa aduca pe rafturi versiuni clonate ale iPad-ului.

iPad-ul chinezesc dispune de trei porturi USB, are o forma mai dreptunghiulara decat originalul, ruleaza un program de operare Windows si seamana mai mult cu un iPhone gigantic. Atat au putut si ei deocamdata, ii scuza pe pirati Lin, proprietarul unui magazin din Shenzhen, din apropierea granitei cu Hong Kong, dar lucrurile se vor schimba in curand.

"Aceasta este o prima versiune, nefinisata. Ulterior, fabricile vor livra copii mai bune", a declarat Lin pentru Reuters. Nu se teme ca va ramane cu iPad-urile chinezesti nevandute. "Chiar daca forma nu-i chiar aceeasi, exteriorul este foarte asemanator cu cel al iPad-ului, asa ca nu cred ca vanzarile vor fi afectate atat de mult", a continuat el, explicand ca diferentele dintre original si copie sunt cauzate de faptul ca le e extrem de greu sa gaseasca piesele necesare intr-un timp atat de scurt de la lansare.

Integral in Gandul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: