Ministerul Transporturilor va plati 63 mil. lei pentru exproprierile de pe Autostrada Nadlac-Arad

Data publicarii: 04-05-2010 | Economie

Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) va plati 63 milioane de lei pentru exproprierea imobilelor situate pe amplasamentul lucrarii de utilitate publica "Autostrada Nadlac-Arad", arata o hotarare publicata in Monitorul Oficial.

"Se aproba declansarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privata situate pe amplasamentul lucrarii de utilitate publica prevazut la art. 1 ("Autostrada Nadlac-Arad - n.r.), expropriator fiind statul roman, prin Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, aflata sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii. Se aproba ca justa despagubire pentru imobilele ce constituie amplasamentul pentru lucrarea de utilitate publica prevazuta la art. 1 suma globala estimata de 63.000 mii lei, alocata de la bugetul de stat, aprobat potrivit legii, prin bugetul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, la cap. 84.01.03 <<Transport rutier>>, titlul 56.01 <<Programe din Fonduri Externe Nerambursabile Postaderare>> - <<Programe din fondul de coeziune (FC)>>", se arata intr-un anunt publicat in Monitorul Oficial.

Suma va fi virata de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, in termen de cel mult 30 de zile de la data solicitarii acesteia, intr-un cont bancar deschis pe numele Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: