BCR distribuie gratuit 35.000 de ghiduri pentru antreprenori

Data publicarii: 06-05-2010 | Finante-Banci

Banca Comerciala Romana (BCR) anunta lansarea si distributia prin intermediul sucursalelor sale a unui ghid complet pentru micii intreprinzatori: Agenda Antreprenorului. Ghidul va fi distribuit gratis in peste 35.000 de exemplare clientilor BCR de pe intreg teritoriul tarii, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Agenda Antreprenorului a venit firesc, in completarea eforturilor noastre permanente de a fi cat mai aproape de nevoile reale ale intreprinzatorilor, mai ales a celor proaspat lansati in afaceri sau a celor care au o idee buna de business dar au nevoie de ajutor pentru a o pune in practica. In paginile agendei se afla informatii esentiale ce acopera toate problemele cu care un antreprenor se confrunta in activitatea sa zilnica, afirma Melania Mirea Sefa Departamentului Dezvoltare Afaceri si Produse Micro si PFA din cadrul BCR.

Agenda reprezinta un instrument de lucru care imbina utilitatatea formatului de calendar de lucru cu un continut editorial de calitate. Principalele sectiuni prezentate in ghid sunt:

Smart Money - sectiune ce include sfaturi si idei pentru primii ani de antreprenoriat, modele de planuri de afaceri, strategie de afaceri, pasi spre finantare, optiuni de creditare, instrumente de management a fluxului de numerar.

Smart Marketing - Totul despre promovarea afacerii, planul de marketing in 10 pasi, stabilirea bugetului de marketing, branding, naming si guerrilla marketing, internet marketing si social media, blogging si PR online.

How I did It - Povesti de succes in antreprenoriat cu Florentin Banu (fondatorul brandului de napolitane JOE), Cristina Batlan (fondatoarea Musette), Calin Fusu (fondatorul bestjobs.ro), Radu Georgescu (fondatorul GECAD), Marius Ghenea (fondator al Flamingo Computers), Tudor Niculescu (fondatorul Turabo Cafe), Dragos Petrescu (fondatorul lantului de restaurante La Mama), Octavian Radu (fondatorul Diverta), Sorin Stoica (fondatorul lantului de retail GSM Dasimpex) si Dan Sucu (fondatorul Mobexpert).

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: