Ronsmart - un depozit Bancpost cu 10% inteligenta adaugata

Data publicarii: 04-09-2006
Bancpost lanseaza un nou produs financiar destinat persoanelor fizice: Ronsmart - un depozit cu 10% inteligenta adaugata, potrivit unui comunicat remis BankNews.ro. Ronsmart este primul produs financiar de pe piata romaneasca care combina siguranta si stabilitatea unui depozit la termen cu posibilitatea unor randamente superioare oferite de investitiile in unitati de fond. Astfel, Bancpost ofera clientilor posibilitatea de a-si plasa 90% din bani intr-un depozit la termen de 6 luni cu dobanda fixa preferentiala (pana la 8% p.a. in functie de valoarea depozitului) si de a investi restul de 10% in Fondul Deschis de Investitii Bancpost Active Balanced.

Pentru a beneficia de dobanda preferentiala, clientul trebuie sa pastreze unitatile de fond cel putin 6 luni (pe intreaga perioada de maturitate a depozitului asociat produsului Ronsmart). Suma minima necesara plasamentului in produsul Ronsmart este de 1.000 lei. Bancpost nu percepe comision de deschidere a contului curent atasat depozitului.

Prin acest produs financiar clientul detine atat un depozit bancar cu o dobanda foarte atractiva, cat si un instrument de investitii prin care beneficiaza de posibilitatea unor randamente superioare date de instrumente financiare precum actiunile, obligatiunile, titlurile de stat, etc.

Investitia la Fondul Deschis de Investitii Bancpost Active Balanced poate fi retrasa, partial sau integral, in orice moment, independent de maturitatea depozitului asociat. Rascumpararea unitatilor de fond inainte de maturitate are ca efect pierderea dobanzii preferentiale.

Fondul Deschis de Investitii Bancpost Active Balanced functioneaza in conformitate cu Legea nr.297/2004 privind Piata de Capital  si  Reglementarile Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare, fiind autorizat prin Decizia C.N.V.M. nr. 165/10.01.2006 si inscris in Registrul C.N.V.M. cu nr. CSC06FDIR/400026/10.01.2006.

Bancpost este depozitarul Fondului Deschis de Investitii Bancpost Active Balanced, fiind inscrisa in Registrul CNVM cu nr. PJR10DEPR/400001/11.09.2003. In calitate de depozitar, Bancpost verifica si certifica legalitatea si corectitudinea operatiunilor Fondulului Deschis de Investitii Bancpost Active Balanced.
 
Ronsmart este oferit in toate cele peste 160 de unitati Bancpost din intreaga tara.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: