Primul sistem affiliate in asigurari din Romania

Data publicarii: 04-09-2006
Asigur.com - portal de comenzi online de asigurari din Romania, lanseaza programul de afiliere in domeniul vanzarilor online de asigurari, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Dupa succesul inregistrat cu lansarea primului portal de asigurari online, Asigur.com implementeaza in premiera pentru Romania primul sistem affiliate in asigurari. Proprietarii de site-uri din turism , auto, sanatate, servicii conexe asigurarilor si nu numai, au posibilitatea de a aplica pentru programul de affiliate in asigurari.

Cu comisioane cuprinse intre 1 si 3% din valoarea comenzilor inregistrate online, sistemul affiliate promovat de catre Asigur.com reprezinta, potrivit reprezentantilor site-ului, o oportunitate pentru proprietarii de siteuri web.

"Comenzile de asigurari online au o crestere, in medie, de 30% lunar, de aceea credem ca un sistem de afiliere cu situl nostru este benefic celor interesati in suplimentarea castigurilor generate de siturile lor. Deasemenea este un plus de valoare adaugat acestora", declara conducerea Asigur.com la lansarea sistemului de afiliere.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: