Perfect Tour lanseaza TravelExpo, primul targ de turism exclusiv online

Data publicarii: 04-10-2010 | Turism

Perfect Tour intampina asteptarile pasionatilor de calatorii prin organizarea    Travel Expo 2010, primul targ national de turism exclusiv online. 

Targul virtual are loc in perioada 13-16 octombrie si se adreseaza atat celor care vor sa fie la curent cu tot ce e mai nou in materie de calatorii, cat si tuturor acelora care doresc sa achizitioneze vacante mai usor, economisind timp si bani.

Travel Expo este un spatiu virtual unde vizitatorii vor gasi standuri personalizate pe tipuri de vacante,  « sali » de workshopuri si seminarii, precum si « zone de lounge », unde vor putea sta la chat pe forumul targului.


Standurile sunt concepute pentru a veni in intampinarea celor mai frecvente cereri ale turistilor online. Acestia vor putea vizita spatiile expozitionale reprezentand cele mai diverse arii turistice : croaziere, business travel, Laponia, vacante in rate, piete de Craciun, astrologie Si calatorii, VIP, vacante tematice, sunt doar cateva dintre standurile care ii asteapta cu broSuri detaliate, cu oferte special construite pentru acest targ, cu sfaturi si consultanta in calatorii de la cei mai buni specialiSti din Romania si din strainatate.

Perfect Tour iSi intampina vizitatorii de la targ cu multe surprize. Prin simpla participare la Travel Expo, aceStia intra automat in tragerea la sorti de pe 16 octombrie, cand pot castiga unul dintre tentantele premii puse in joc:  o vacanta de  7 zile in Costa del Sol, un city break la Praga, 5 bilete de intrare la Disneyland  sau o excursie la targul de Craciun de la Viena.

Inscrierea la targ se face, evident online, accesand www.travelexpo.ro

Dupa completarea formularului de inscriere, fiecare participant poate descarca instant un voucher cu reducere de 25 euro pentru orice oferta turistica achizitionata pana pe 15 decembrie 2010.

Pe intreaga durata, targul va gazdui seminarii si workshopuri ce au ca teme schimbarile produse pe piata de turism din Romania, cele mai vandute produse catre clientii romani, precum si modalitati de promovare ale serviciilor turistice. De asemenea, cei interesati vor putea deprinde tehnici de vanzare in turism, de la specialistii Perfect Tour.

" Travel Expo 2010 a aparut pentru ca ne asumam in continuare rolul de inovatori pe piata de turism din Romania. In trecut am creat primul Call Center de pe piata de turism din Romania. In anii ce au urmat am fost singurii care au prelungit programul agentiilor in functie de nevoile clientilor nostri, apoi le-am recompensat in exclusivitate fidelitatea Si am dezvoltat primul departament adevarat de Customer Care de pe piata de turism din Romania. Acum insa, suntem Si mai aproape - la numai un click distanta de ei!

Astfel, avem oportunitatea sa ne cunoaStem Si mai bine clientii pe parcursul celor 4 zile ale targului, avem ocazia sa le intelegem mai bine nevoile, sa masuram aSteptarile lor Si sa le oferim ocazia sa aleaga cele mai bune servicii", precizeaza Corina Pacuraru, General Manager Perfect Tour.

Travel Expo 2010, primul targ de turism exclusiv online, ofera vizitatorilor trei mai avantaje : multifunctionalitate si megainformatii- navigare 3D, interactiune live cu expozantii, accesabilitate indiferent de vreme- distanta sau timp, usurinta in cautarea ofertelor, destinatiilor sau serviciilor.  

Travel Expo 2010 estimeaza un numar de peste 10.000 de vizite pe perioada targului, care va avea loc intre 13-16 octombrie 2010.

Ceea ce in mod traditional poti afla parcurgand peste 1000 mp, laTravel Expo vei gasi intr-o platforma usor de navigat: vacante la ski, revelioane, vacante exotice, croaziere, calatorii cu trenul, bilete de  

avion, vacante sociale si de seniori, vacante "adults-only" sau vacante pentru familiile cu copii si tabere,  preziceri zodiacale de calatorie, vacante exclusiviste, tururi culturale sau tematice, business travel, informatii diverse despre calatorii, discounturi, premii si chiar invitati surpriza.

Perfect Tour este o companie cu capital integral privat, avand ca obiect principal de activitate comercializarea serviciilor turistice. Infiintata in anul 2004, compania are in prezent 12 filiale: BucureSti, BraSov, Buzau, Craiova, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, IaSi, PloieSti, PiteSti, Tulcea si Chisinau Si peste peste 600 de agentii partenere pe intreg teritoriul Romaniei. Cifra de afaceri pe anul 2009 a depasit 19 milioane euro situand Perfect Tour in primii 3 jucatori din piata Agentiilor de Turism. Pentru 2010 estimeaza o crestere de 20%.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: